• Acasa
  • Blog
  • Echipa pro-imob
  • Valentin Octavian Ilie, partener junior: ”Am realizat că, în acest fel, îmi pun amprenta pe viața unui om”
Echipa PRO Imob

Valentin Octavian Ilie, partener junior: ”Am realizat că, în acest fel, îmi pun amprenta pe viața unui om”

Adamescu IleanaAdamescu Ileana26 apr. 2022
Valentin Octavian Ilie, partener junior: ”Am realizat că, în acest fel, îmi pun amprenta pe viața unui om”

Sunt student în anul 4 în cadrul Universității Transilvania din Brasov, specializarea Inginerie și Management în Alimentație Publică și Agroturism, am 23 de ani, sunt necăsătorit și nu am copii. Mi-a plăcut dintotdeauna să lucrez cu oamenii și să interacționez cu ei, tocmai de aceea în decembrie 2021 m-am bucurat să mă alătur echipei Pro Imob Manolache & Partners. În trecut am lucrat în ospitalitate și vânzări, primele mele joburi fiind de recepționer și barman pe litoralul românesc.

În decembrie 2021 am ales să activez în domeniul imobiliar, având în vedere că de câțiva ani am dezvoltat interes față de acest domeniu și am observat o dezvoltare semnificativă a acestui sector. Câteva luni mai târziu, după ce am devenit membru al familiei Pro Imob Manolache & Partners, mi-am dat seama că ceea ce mă motivează să practic această meserie este satisfacția pe care o am atunci când ajut un client să își găsească proprietatea potrivită. Am realizat că, în acest fel, îmi pun amprenta pe viața unui om.

Mulți proprietari au nevoie de ajutorul nostru, ca agenți imobiliari, pentru că procedurile de vânzare - cumpărare sunt relativ complicate și mă bucur foarte mult când știu că ajut. Mulți își vând proprietățile cu scopul de a-și îndeplini o dorință sau pentru că au o nevoie. Găsindu-le cumpărătorii potriviți, pot să-mi ajut clientul să finalizeze tranzacția și am satisfacția că am ajutat un om să-și împlinească o nevoie sau să-și îndeplinească o dorință. Pot să contribui, măcar puțin, la fericirea lui.

Îmi doresc să-mi consolidez o carieră în acest domeniu, îmi doresc să aprofundez cunoștințele în acest domeniu și, pe viitor, îmi doresc chiar să particip la procesul de educație a pieței imobiliare. Consider că agențiile imobiliare au o implicație majoră în sectorul economic și vreau să ajut oamenii să-și schimbe părerea despre acest domeniu, demonstrându-le că se poate, dacă abordăm lucrurile cu profesionalism și dacă ducem la bun sfârșit cât mai multe tranzacții.