Echipa PRO Imob

Aura Manolache, group owner: ”Sunt pasionată, perseverentă și perfecționistă”

Adamescu IleanaAdamescu Ileana11 apr. 2022
Aura Manolache, group owner: ”Sunt pasionată, perseverentă și perfecționistă”

Consider că mă definesc zâmbetul, pofta de viață și determinarea de a reuși. Sunt o fire dinamică și îmi plac oamenii, așa că drumul vieții m-a purtat spre un domeniu în care interacțiunea cu ceilalți este esențială: domeniul imobiliar. După o experiență de 8 ani în străinătate, am decis că este cazul să aduc pe piața imobiliară buzoiană tot ce am învățat în afară. În ultimii 4 ani m-am specializat în acest domeniu: am obținut atestatul Uniunii Naționale a Agențiilor Imobiliare, am absolvit cursurile Centrului de Evaluare și Consultanță în Afaceri și am devenit broker bancar. Co-fondator la Pro Imob Manolache & Partners, am reușit, pe parcursul anului trecut, să intermediez peste 200 de tranzacții pe piața imobiliară buzoiană.

Sunt pasionată, perseverentă și perfecționistă. Niciodată nu m-am gândit că nu voi reuși. Am găsit un echilibru între viața de familie și cea profesională, fiind și mama unui băiețel de aproape doi ani. Încerc să mă informez în permanență, să fiu receptivă la cei din jur și să-mi depășesc limitele. Admit că uneori mai și greșesc, dar asta nu mă face și nu m-a făcut niciodată să renunț.

Am ales imobiliarele pentru că îmi plac atât lucrul cu oamenii cât și dinamismul activității, iar satisfacția personală depășeste mereu orice asteptări, atunci când îți atingi țelurile. Și nu mi-a fost greu să reușesc. Pentru că am dat dovadă de seriozitate și de sinceritate față de clienți.

Pe termen lung, știu că planurile sunt bune dar sunt și făcute să fie adaptate. La fel este și într-un business. Da, am un plan, dar este necesar să-l și adaptez uneori, în funcție de cerințele pieței, de nevoile clienților și de ofertă.

Îmi doresc să muncesc suficient de mult încât să îi pot oferi un viitor copilului meu, să lucreze împreună cu noi și să participe activ în afacerile noastre, ca atunci când ne vom retrage să-i lăsăm pe mână lucruri de gestionat bine structurate și solide, iar Pro Imob Manolache & Partners să devină un brand solid și o moștenire viabilă.