• Acasa
  • Blog
  • Echipa pro-imob
  • Gelu Manolache, group owner: ”Clienții m-au ajutat să am satisfacția prestării unor servicii de calitate”
Echipa PRO Imob

Gelu Manolache, group owner: ”Clienții m-au ajutat să am satisfacția prestării unor servicii de calitate”

Adamescu IleanaAdamescu Ileana19 apr. 2022
Gelu Manolache, group owner: ”Clienții m-au ajutat să am satisfacția prestării unor servicii de calitate”

Drumul către domeniul imobiliar mi-a fost deschis de experiența de a lucra în străinătate, unde am luat contact cu procedurile și stilul de lucru de acolo. Olanda (căci acolo am făcut cunoștință cu domeniul imobiliarelor) este, pentru mine, țara cu cele mai organizate domenii de prestări servicii, drept urmare am rămas acolo ceva vreme și am practicat această meserie, postul de manager la o agenție imobiliară fiind mai mult decât potrivit pentru mine. Pot spune că organizarea și accesibilitatea către servicii, dar și contactul permanent cu oamenii, dorința de a oferi un serviciu de calitate și recunoștința de care dădeau dovadă clienții, mi-au servit drept motivație să profesez în acest domeniu.

Educația primită pe băncile școlii, precum și cursurile pe care le-am făcut în străinătate, m-au ajutat extrem de mult, însă determinarea personală de care am dat dovadă și dorința de a reuși au fost factorii determinați care m-au motivat să ajung unde sunt astăzi. Fiecare dintre clienții sau colaboratorii cu care am intrat și intru în contact zi de zi mi-au influențat și îmi influențează în permanență ascensiunea profesională. Clienții m-au ajutat să am satisfacția prestării unor servicii de calitate, prin feedback-ul primit din partea lor, iar colaboratorii, prin profesionalismul și promptitudinea lor, m-au ajutat să înțeleg că SE POATE.

Am realizat că sunt pe drumul cel bun în momentul în care am finalizat prima vânzare, una prin credit, destul de anevoioasă de altfel. Însă, la final, am primit o replică plină de sinceritate și recunoștință, pe care nu o voi uita niciodată: ”Vă mulțumim că ne-ați ajutat ca visul nostru să devină realitate: acela de a achiziționa și de a avea un cămin.” Satisfacția simțită în urma acestei replici m-a motivat suficient de tare încât să conștientizez că sunt pe drumul cel bun. Însă, în egală măsură, am conștientizat și responsabilitățile care vin la pachet cu satisfacția.

Nu aș fi putut ajunge unde sunt astăzi, fără un plan. Un plan simplu, dar destul de greu de realizat. Însă cu pasi mici dar siguri, cu seriozitate și corectitudine în tot ceea ce am întreprins, cu punctualitate, prezență de spirit și răspunsuri pertinente, cu o dorință permanentă de a evolua, de a deveni o variantă mai bună decât cea de ieri, am reușit să parcurg drumul ascendent către cariera care mi se potrivește.

Pe viitor îmi doresc să fiu înconjurat și mai mult de oameni competenți si deschiși către acest tip de afacere și, de asemenea, să îmi extind cunoștințele din acest domeniu, dar și cunoștințele din domeniile complementare nișei imobiliare. Sunt conștient de faptul că, în momentul în care alegi să-ți croiești o carieră, trebuie să accepți că ai mare nevoie să găsești raportul perfect dintre timpul acordat afacerii și timpul petrecut în familie.