Despre imobiliare

Despre consultanța imobiliară

Adamescu IleanaAdamescu Ileana7 mar. 2022
Despre consultanța imobiliară

Piata imobiliara a devenit poate unul dintre cele mai dezbatute subiecte din Romania, fapt justificat prin un cadru economic ce nu este prea stabil si care duce la aparitia unei nevoi de siguranta, dar si datorita faptului ca domeniul imobiliar este, in acelasi timp, unul dintre cele mai dinamice si profitabile segmente de investitii. Toata lumea considera ca se pricepe. Apare astfel ideea ca nu mai aveti nevoie de un consultant imobiliar.

Experienta dobandita in domeniul imobiliar de-a lungul timpului, alaturi de promptitudinea, dinamismul si seriozitatarea echipei noastre de consultanti o sa va puna la dispozitie cele mai corecte si cele mai noi date cu privire la evolutia preturilor de pe piata imobiliara si veti fi consiliat cu privire la cele mai bune plasamente de uz personal, insa si pentru investitii, pe care le vom adapta dupa cerintele si bugetul pe care il detineti.

Consultanta imobiliara
 va ajuta sa va informati mai bine cu privire la raportul pret/calitate, ajutand astfel la adoptarea celei mai bune hotarari si a celei mai bune strategii. Pentru a intelege mai bine rolul pe care il are un consultant imobiliar, iata o parte din avantajele pe care le puteti avea in urma consultantei imobiliare:

  • personal care are experienta si va poate oferi un istoric corect al pietei
  • baza de date care este actualizata permanent si este completa
  • acces facil si rapid la date, pe o piata care este fluctuanta
  • resurse materiale si logistice
  • obiectivitate in negociere si transparenta tranzactiilor
  • studii de piata, analize, management de proiect