Echipa PRO Imob

Povestea noastră. Din pasiune și cu pasiune pentru imobiliare.

Adamescu IleanaAdamescu Ileana11 apr. 2022
Povestea noastră. Din pasiune și cu pasiune pentru imobiliare.

Fondată în anul 2018 ca urmare a identificării unei nevoi reale de îmbunătățire a serviciilor de consultanță imobiliară, PRO IMOB MANOLACHE & PARTNERS a devenit un brand de succes, câștigându-și, în timp, o poziție de top pe piața imobiliară din Buzău.

Munca susținută, perseverența, curajul, profesionalismul, seriozitatea, ambiția, dorința de a reuși au fost elementele cheie care ne-au ajutat să răzbatem, de-a lungul anilor, și să ne câștigăm o poziție fruntașă pe piața buzoiană de profil. În plus, considerăm că, față de concurența noastră, ne diferențiază soluțiile inovative și personalizate pe care le găsim, informația completă și de calitate pe care o oferim, echipa eficientă de colaboratori pe care am construit-o, dar și capacitatea de a gestiona orice situație, de orice natură (imobiliară, juridică, financiar - bancară). Avem pretenția, despre noi, că facem lucrurile ALTFEL, în sensul bun al cuvântului. Ne place să fim ALTFEL. Fiindcă, deși toți își doresc să fie cei mai buni, nu toți reușesc.

Întodeauna ne-am pus în locul clientului și am reușit să ne tratăm clienții așa cum și noi ne-am dori să fim tratați. Întotdeauna ne-am îndreptat atenția spre nevoile clienților noștri, încercând să găsim cele mai bune soluții pentru ei, pentru bugetele lor și, mai ales, pentru familiile lor. Sloganul nostru, ”Te ducem acasă”, ne definește. Pentru că, după cum știm cu toții, ”acasă” este locul de siguranță al fiecăruia. Și ne dorim să ne ducem clienții nu doar la o casă, ci ACASĂ. Avem răbdare să căutăm până găsim acel loc numit ”acasă” la care tânjește fiecare client al nostru. Pentru că în fiecare zi ne propunem să reușim să găsim locul perfect pentru cei care ne trec pragul și apelează la serviciile noastre. Și ne dorim să fim nu doar buni, ci excelenți.

Pro Imob Manolache & Partners este singura agenție imobiliară din Buzău licențiată UNAI (o organizație cu caracter profesional, membrii săi fiind persoane individuale și persoane juridice implicate în prestarea de servicii imobiliare profesionale care doresc să-și exercite profesia într-un mod legal și profesional) și membră a Uniunii Naționale a Agențiilor Imobiliare din România.