• Acasa
  • Blog
  • Echipa pro-imob
  • Tina Prundea, partener senior: ”Iubesc oamenii. Îmi place să comunic și să îi ajut așa cum pot mai bine.”
Echipa PRO Imob

Tina Prundea, partener senior: ”Iubesc oamenii. Îmi place să comunic și să îi ajut așa cum pot mai bine.”

Adamescu IleanaAdamescu Ileana29 apr. 2022
Tina Prundea, partener senior: ”Iubesc oamenii. Îmi place să comunic și să îi ajut așa cum pot mai bine.”

Mă numesc Tina Prundea, am 34 de ani și, înainte de toate, sunt mamă a doi copii minunați și soție pentru un soț foarte înțelegător, care mă susține în ceea ce fac și înțelege nevoia mea de formare profesională și dezvolatre personală continuă. Am absolvit un liceu cu profil real, matematică - informatică și am urmat cursurile Facultății de Marketing.

Iubesc oamenii. Îmi place să comunic și să îi ajut, așa cum pot mai bine. Dumnezeu mi-a călăuzit drumul profesional în domenii diferite și am vut posibilitatea să fiu într-un contact permanent cu oamenii, pentru că am lucrat în vânzări.

Din dorința de a face ceva nou, în luna august 2021, am decis să mă alătur echipei Pro Imob Manolache & Partners. Am descoperit că meseria de agent imobiliar poate fi solicitantă, plină de provocări, foarte dinamică și uneori aduce și situații limită. Însă recompensele și satisfacțiile sunt pe măsură, atunci când faci cu plăcere ceea ce faci.

Mă consider o persoană puternică, dar în același timp și sensibilă la nevoia celui de lângă mine. Empatizez cu fiecare poveste în parte și mă implic. Uneori chiar trăiesc aceleași emoții, cu suișuri și coborâșuri, ca și clienții mei. La prima vedere empatia poate părea un impediment însă, atunci când cel de lângă mine simte că îmi pasă, capătă încredere, iar încrederea este esențială în ceea ce fac.

Fiecare zi este diferită și specială, în felul ei. Fiecare zi îmi aduce ceva nou. Fiecare zi mă ajută să învăț ceva. Vizionez proprietăți, cunosc oameni noi, aflu povești de viață. Am șansa să fac parte dintr-o echipă de profesioniști, care îmi sunt alături cu sfaturi și recomandări, cu informații utile și sugestii care mă ajută să mă dezvolt în acest domeniu, în care experiența își spune întotdeauna cuvântul. Citesc și mă informez in mod constant și consider că educarea de specialitate este importantă, pentru a aduce plus valoare și servicii profesioniste. Asta m-a motivat să particip la cursurile găzduite de Centrul de Educație & Coaching APOLLONS și să obțin Diploma Absolvire și Atestatul UNAI (Uniunea Națională a Agențiilor Imobiliare).