EXCLUSIVITATE! Casa tip S+P+1 com. Magura

81.000,00 / 0,00 lei
Vezi toate pozele

Detalii

Pret:81.000,00 Euro
Suprafata construita:265 m2
Suprafata utila:200 m2
Suprafa teren:250 m2
Dormitoare:3
Living:2
Bai:2
Confort:1
Etaj:1
Anul constructiei:1985
Performanta energetica:B
Structura:Caramida
Compartimentare:Decomandat

Prezentare generala

EXCLUSIVITATE! CHEILE SE AFLA IN POSESIA AGENTIEI!

Agentia imobiliara Pro Imob Manolache va prezinta spre vanzare o casa superba situata intr-o zona pitoreasca- com. Magura tip S+P+1 construita din caramida refractara in anul 1985, avand o suprafata construita la sol de 131 mp, suprafata totala utila de aproximativ 200 mp dispusa dupa cum urmeaza:

Subsolul este compus din 1 garaj incapator si 1 beci cu 2 compartimente;

Parterul este compus din 1 hol la intrare, 1 hol de acces catre 1 baie de serviciu, 1 living extrem de generos impartit in zona de dining, zona de lectura si zona de relaxare totul open space, 1 bucatarie, 1 terasa inchisa;

Etajul dispune de o mica zona de relaxare cu canapele si biblioteca, 2 dormitoare complet decomandate la care deserveste baia mare cu cada  si unul din dormitoare dispune si de un balcon inchis, 1 terasa inchisa cu acces la un dormitor de oaspeti/copii.

Imobilul este amplasat pe un teren de 250 mp cu dubla deschidere, de aprox. 20 ml fiecare, dintre care una la DN10, drumul spre Brasov, dispune de 3 intrari, scara interioara din lemn masiv de stejar, podele din parchet de stejar natural aflat in stare extrem de buna, placa de beton turnata intre parter si etaj, toate usile  interioare+ exterioare din lemn masiv, gresie si faianta bai, sursa de incalzire este o soba pe lemne cu instalatie si calorifere cu elementi din fonta, acoperis tabla galvanizata, curte betonata, porti fier forjat montate in anul 2019, fiind bransat la curent electric trifazat, apa curenta, fosa septica betonata, posibilitate achizitionare mobilata. Cadastru si intabulare pregatite. Pretul de vanzare este de 81.000 Euro si se accepta atat plata cash cat si prin credit bancar.

Particularitati

  • Spatiu de depozitare
  • Balcon

Infrastructura

  • Electricitate
  • Apa curenta

Comoditati

  • Mobilat

Imprejurimi

  • Zone verzi

Siguranta

  • Gard