Servicii bancare

Compania PRO IMOB Manolache & Partners va pune la dispozitie serviciul de consultanta financiara gratuit. Daca ti-ai gasit locuinta si iti doresti ca unul dintre consultantii nostri sa te ajute la identificarea ofertelor de creditare avantajoase pentru tine, completeaza formularul de mai jos. Dupa completarea formularului vei fi contactat/a de un consultant financiar pentru a semna documentatia necesara si a va prezenta ofertele bancilor partenere.

Credit Noua Casa

Reprezinta un program guvernamental ce inlocuieste vechiul program Prima Casa, Adresat persoanelor fizice, ce are ca obiectiv facilitarea acestora privind achizitia unei locuinte prin contractarea de credite garantate de stat. Datorita acestui program, tinerii din Romania isi pot achizitiona o locuinta printr-un imprumut cu dobanda avantajoasa si un avans mic.

Credit Ipotecar

Creditul ipotecar reprezinta un imprumut destinat achizitionarii, constructiei sau renovarii (modernizarii) unei locuinte si se garanteaza tot cu locuinta respectiva. Perioada de creditare este pe termen lung, de maxim 35 ani (420 luni), neexistand interdictii de vanzare sau inchiriere pe o anumita perioada de timp.

Lasa-ne un mesaj!