Your search results

Nu întotdeauna faptele bune se fac în șoaptă. Uneori, le mai și povestim.

Posted by Adamescu Ileana on decembrie 27, 2021
| 0

Faptele bune se fac în șoaptă. Acesta este principiul după care se ghidează Aura și Gelu Manolache, sufletul companiei imobiliare Pro Imob Manolache & Partners din Buzău. Însă uneori este folositor să le mai și povestească, în speranța că îi inspiră și pe alții.

Am crescut într-o familie în care nu am avut, tot timpul, chiar tot ce ne-am dorit. Și nu fiecare Crăciun a fost un Crăciun adevărat. Tocmai de aceea acum ni se pare absolut firesc să dăm mai departe din ceea ce avem. Uneori mai mult, alteori mai puțin. Cel mai tare ne bucurăm când putem să dăruim copiilor. Pentru că nimic nu se compară cu emoția unui copil care deschide un cadou. Sunt sinceri în reacții și ne aduc aminte cât este de important să apreciem ceea ce avem.”, povestesc Aura și Gelu Manolache. ”Și noi suntem părinți, la rândul nostru. Și realizăm că nu toți sunt la fel de norocoși. Vrem să se bucure și alții, nu doar ai noștri.

Chiar înainte de Crăciun ne-am mobilizat și am făcut o vizită copiilor care locuiesc la Centrul Rezidențial pentru Copii Sfânta Maria (din comuna Berca, sat Sătuc) din cadrul Asociației Ortodoxe Filantropia. Cadourile primite au pus zâmbete sincere pe chipurile copiilor, iar curiozitatea și bucuria din ochii lor au fost sincere și ne-au adus aminte, tuturor, despre cât este de important să și dăruiești.

Dacă ne desprindem puțin, doar puțin, de vârtejul în care ne trăim zilele, este chiar ușor să facem o bucurie. Iar o bucurie făcută unor copii este neprețuită. Vine la pachet cu zâmbete sincere, cu bucuria descoperirii unei surprize, cu gândul că acolo, undeva, există cineva căruia îi pasă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi vizibilă

  • Căutare avansată

    30 EUR până la 500,000 EUR

    Mai multe opțiuni

Compară proprietăți